Wommels.nl

Taxi rijden tijdens de Elfwegentocht

bmw01

De komende twee weken, van 1 t/m 14 juli,  is de Elfwegentocht. Wie geen kans ziet op fossielvrij vervoer deze twee weken (fiets, bus, blauwe diesel, etc.) kan gebruik maken van de elektrische BMW i3 die de WEK hiervoor als taxi ter beschikking heeft. Chauffeurs zijn Tsjalke Gaastra, Theunis Boonstra, Auke de Boer, Jelle de Boer, Piet de Jong, Pier Zijlstra en Lukas Offinga. 

Ritten kunnen worden aangevraagd via de mail,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of telefonisch, 0620343380. De ritten zijn gratis. Taxistandplaats is op de Terp tegenover de Jumbo. Zijn er geen ritten en hoeft de auto niet opgeladen te worden dan kunnen er proefritten elektrisch rijden mee gemaakt worden. Lees op de voorpagina van de Op ‘e Skille het interview over de Elfwegentocht met onze dorpsgenoot projectleider Tsjeard Hofstra.

 

tsjeardbmw

 

 

bmwriders

Op de foto Jelle, Pier, Theunis en Tsjalke in voorbereidingsbijeenkomst bij elkaar bij Lukas in de tuin. Piet en Auke waren toen verhinderd.